Walne Zebranie Wyborcze Kolegium Sędziów MZKol

Drogie Koleżanki i Koledzy,

W związku z odwołaniem dotychczasowego Kolegium Sędziów MZKol na naszym spotkaniu w dniu 23 marca 2024 i koniecznością wyboru nowych władz, w imieniu Zarządu MZKol zapraszamy wszystkich sędziów MZKol na Walne Zebranie Wyborcze Kolegium Sędziów MZKol, które odbędzie się w niedzielę, 12 maja 2024 r., o godzinie 11:00 w siedzibie firmy SMAY (Podłęże 678, 32-003 Podłęże).

Dla osób, które nie będą mogły stawić się osobiście przygotujemy możliwość głosowania online (wymagany komputer z kamerą i dostępem do internetu oraz telefon z dostępem do internetu).

Wszystkich z Was wybierających tę metodę proszę o przesłanie wiadomości z aktualnego adresu mailowego i podanie numeru telefonu na adres: tomek@tcsoft.pl oraz agata.gibek@gmail.com

Załączam również następujące dokumenty:

Prosimy jednocześnie o zabranie ze sobą na zebranie tegorocznej licencji sędziowskiej.
(wyciąg z regulaminu KS MZKol: 5. W walnym Zebraniu Sprawozdawczo – Wyborczym Sędziów z głosem stanowiącym udział biorą wszyscy sędziowie MZKol z aktualną licencją sędziowską oraz sędziowie Honorowi MZKol)

W razie pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam

Z upoważnienia Zarządu MZKol – Uchwała Nr 3/03/2024 Zarządu Małopolskiego Związku Kolarskiego z dnia 25.03.2024

Tomasz Cichy
e-mail: tomek@tcsoft.pl